Antalya Asansör Kiralama

✅ Kurumsal Telefon0555 033 0773
✅ Cep Telefonu0555 033 0773
✅ Fiyat PolitikasıUcuz Kiralık Asansör
✅ Firma Kuruluş1999’dan Bu Güne

Antalya asansör kiralama hizmeti asansörlerin belirli zaman aralığında firma veya şahıslara kiralanma işlemine verilen addır. Asansörler birçok alanda işlerimizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Özellikle zaman ve kolaylık açısından fazlaca olumlu etkiye sahiptir. Bu nedenle de sıkça tercih edilen ve aranılan bir alan olmaktadır.

Antalya asansör kiralama işlemlerinin tamamını karşılayabilecek kapasite de araç ve gereçlerimiz bulunmaktadır. Gelişen teknolojiyle birlikte bizlerde buna uygun kendimizi geliştirecek yollar aramaktayız. Asansörlü nakliyat hizmeti de bu alanda en büyük adımlardan bir tanesidir. Bizlerde bunun bilincinde olarak durmadan ilerlemekteyiz. Sizlerde Antalya asansör kiralama hizmetine ihtiyaç duyarsanız bize ulaşabilirsiniz.

Antalya Asansör Kiralama Firmaları

 

Antalya Asansör Kiralama

Antalya asansör kiralama firmaları arayışınızda Antalya içerisinde hizmet veren firmalara baktığınızda doğrudan bizimle karşılaşma olasılığınız oldukça yüksektir. Zira Oğuz nakliyat olarak 23 yıllık tecrübemizde her gün gelişen teknoloji olanakları kullanıp çalışmamıza yansıtarak hizmetlerin tamamını firmamız ve sizler için daha kolay hale getirmeye çalışmaktayız. Antalya asansörlü taşımacılık da bu teknolojinin nakliyat alanında sağladığı en büyük nimetlerden biridir.

Bizlerde bünyemizde ki araçlara asansörlü araçları da ekleyerek nakliyat alanında en iyisi olma çizgimizi asla bozmadan ilerlemekteyiz. Birçok firma bünyesinde asansörlü nakliye hizmeti dahi verilmezken bizler sizler için Antalya asansör kiralama firmaları arasında hizmet dahi sunmaktayız.

Antalya Asansör Kiralama Fiyatları

Antalya asansör kiralama fiyatları belirlenirken belirli birkaç husus dikkate alınarak bir fiyat içeriği oluşturulmaktadır. Bunlar;

  • Asansör kiralama da saat aralığı etkili olmaktadır. Asansörün kaç saat boyunca kiralanacağı Antalya asansör kiralama fiyatları belirlemede etkili bir unsurdur. Firma veya işletmeler için asansörler genellikle saat baz alınarak hesaplanmaktadır.
  • Asansörün kaçıncı kata kurulacağı en önemli husustur. Kurulacak asansörün metresi buna göre belirlenmekte ve ihtiyaç duyulan asansörün asansör kiralama fiyatı dikkate alınarak ortalama bir fiyat belirlenmektedir.
  • Bina ile asansörün kurulacağı mesafe aralığı da önemlidir. Bu durum asansörün bom uzunluğunu değiştirmektedir. Böylece buna göre de asansör belirlenmektedir. Bu da asansör kiralama fiyatları belirleme de etkili olmaktadır.

Firma veya şirketlere asansör kiralandığı zaman Antalya asansör kiralama fiyatları daha çok saatlik sistem üzerinden hesaplanmaktadır. Buna ek olarak istenilen asansörün kendisi de önemlidir. Tüm bu hususlar dikkate alınarak Antalya asansör kiralama fiyatı belirlenmektedir.

Antalya Kiralık Asansör Bulma Kolaylığı

Antalya kiralık asansör hizmetini elde etmesi belirli durumlarda zor olabilmektedir. İhtiyaçlarınıza uygun zaman ve süreç içerisinde dilediğiniz an da asansör bulamayabilirsiniz. Firmamız bu durumu göz önüne alarak sizlere Antalya kiralık asansör bulma kolaylığı sunmaktadır.

Müşteriler açısından: Diyelim ki şehir dışından bir eşya gelecek ve bir firma ile anlaşılmış. Lakin Antalya merkezli olmayan firma beraberinde asansörü getiremeyebilir. Bu maddi açıdan firmayı da müşterileri de zorlar. Bu durumlarda firmamız bünyesinde bulunan asansörleri kiralamaktadır. Bunun için yapmanız gereken tek şey birkaç gün önceden firmamızla iletişime geçerek Antalya kiralık asansör hizmetimizden yararlanmak istediğinizi söylemek olacak. Sonra dilediğiniz gün ve saatte asansör sistemimiz beraberinde dilerseniz ekibimizle dilerseniz yalnızca şoförü ile hazır olmaktadır.

Firmalar açısından: Her firmanın bünyesinde asansör sisteminin bulunmadığını daha önce belirtmiştik bu gibi durumlarda dileyen firmaya ihtiyacı olduğu durumda Antalya kiralık asansör işlemini yapmaktayız. Böylece hem Antalya içerisinde ki firmalar arası dayanışmayı güçlendirirken hem de sizler için hep birlikte çalışmış olmaktayız.

 

Antalya Asansör Kiralama Hizmetinin Diğer Sektörlere Etkisi

Antalya asansör kiralama

Bünyemizde bulunan asansörlerin bir kısmını kendi alanımızda kullanırken bir kısmını da belirli şirketlere kiralamaktayız. Antalya asansör kiralama hizmeti diğer sektörlere ne açıdan etki etmektedir?

Temizlik şirketlerine etkisi: temizlik şirketleri büyük binalar veya rezidansların temizlik işlemlerinde yardımcı olması açısından asansör sistemine ihtiyaç duymaktadır. Çok katlı binaların camlarının dışardan asansör sistemi aracılığıyla çıkılarak silinmesi oldukça hızlı ve daha güvenli olmaktadır. Bu nedenle temizliğin yapılacağı bina durumları kontrol edilmekte ve temizlik şirketleri ihtiyaç duyduğu durumda asansör kiralama hizmeti için firmamız ile iletişime geçmektedir. Böylece firmamız tarafından asansör temizlik şirketi için gidip temizlik yapılacağı alana düzenli bir biçimde kurulmakta ve bu süreç boyunca yardımcı olunmaktadır. Asansör sistemi olmadan temizlik yapıldığı durumlar da hem bireylerin can güvenliği tam sağlanamamakta hem de her cam için in çık işlemi yapıldıkça süreç de uzamaktadır. Antalya asansör kiralama hizmetinin temizlik sektörüne etkisi bu yönde kolaylaştırıcı ve güvenli bir alana sahiptir.

İnşaat sektörüne etkisi: İnşaat malzemelerinin katlara dağıtımı için kullanılan bir alan yaratmaktadır. Kapı, pencere veya fayans gibi eşyaların katlara göre ayarlanıp asansör mekanizması ile katlara belirli bir nizamla çıkarılmasına yardımcı olmaktadır.

Bu malzemelerin yapım aşamasında ki inşaat içerisinde katlara çıkarılması beden gücünü oldukça zorlamaktadır. Aynı zamanda güvenli bir taşıma da olmayabilir. Antalya kiralık asansör hizmetimizle modüler asansörlerimizle bu eşyaları yüksek katlara kolayca taşımaktayız. Aynı zamanda inşaat atıkları ve yığınlarını da bu asansörlerle kolayca aşağıya indirilmesini sağlamaktayız.

Reklam tabela hizmetlerine etkisi: Bazı alanlarda bulunan billboardlar içerisine reklam veya afiş yerleştirilmesi için de Antalya kiralık asansör hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Zira bazı reklam panoları yüksek kısımlarda bulunmaktadır. Merdiven vs. gibi bir şeyle dahi afişlerin yerleştirilmesi zor olmaktadır. Bu nedenle asansör sistemiyle bu işlemler kolayca ve hızlı biçimde halledilmektedir.  İhtiyaç duyduğunuz durumda firmamız ile iletişime geçerek Antalya kiralık asansör hizmetimizden yararlanabilirsiniz.